Graviditeten, der lykkedes

af | okt 6, 2020 | 0 Kommentarer

Mianne har været igennem et behandlingsforløb hos mig. Hun søger min hjælp, da hun har været igennem 4 aborter. Den sorg, utryghed og frygt der kommer efter aborterne er uudholdelig, og alligevel har man lysten til at fortsætter, fordi man så inderligt ønsker sig et barn. Det har derfor været en følelsesmæssige rutshetur. Mianne har et barn i forvejen med sin mand. Deres første barn er født kompliceret, og graviditeten var smertefuld og betød sygemelding ret tidligt. Deres dreng er født autist, og ønsker om, at få en hel normalfungerende baby er stort. Derfor er det ekstra hårdt måned efter måned, at blive ramt af en abort. For Mianne bliver nemt gravid, men mister det enten efter få uger eller efter en 6-7 uger. 

Mianne kontakter mig efter sine 4 aborter. Hun er selvfølgelig tilknyttet specialist, og er påbegyndt hormon behandling. Mianne har også selv forsøgt akupunktør, men et forløb hos akupunktøren blev omfattende og tidskrævende ift. hendes arbejde. Så hun var af sted 2-3 gange til akupunktør. 

Skabe energi i kroppen

Da jeg ligger hænderne på Mianne første gang mærker jeg en stor energimæssig ubalance omkring hendes kønsorganer. Æggestokke, livmoder men også blæren er roteret i forskellige retninger, og energien kan ikke flyde igennem til organerne. Desuden er nervesystemet overaktivt. Dette skyldes i sær også frygten for at miste igen. Nervesystemet husker, og følelserne som er forbundet med at miste sidder i nervesystemet. Derfor reagerer nervesystemet ved at undgå situationen. Undgå at bringe kroppen igennem de følelser igen, og det kan derfor være en kamp, at gå i mod sine egne instinkter. Selvfølgelig er frygten for at miste stor, men frygten skal slippes i kroppen, og ikke styrer kroppen, da det begrænser kroppen både psykisk og fysisk. Fysisk menes, at frygten sidder i kroppens forskellige strukturer. Både nerver, bindevæv, organer mm og det begrænser bevægelighed, mobilitet og kroppens evne til at hele sig selv. .

 

Da jeg har behandlet Mianne første gang i gangsættes en proces i kroppen. Blokeringerne omkring kønsorganerne slippes og frygten bliver gradvist håndteret. Håndteret så Mianne kan forstå følelsen og kan vælge at tage følelsen kort tid ind i kroppen og accepterer den, men uden at lade den styre livet. Mianne mærker en murren i hele underlivet ligesom begyndelsen på en menstruation. Denne murren fortsætter faktisk i hele 14 dage, og cirka her bliver Mianne gravid igen. Mianne går løbende til blodprøvetagning, scanninger og kontrol hos sin gynækolog, og alt ser fint ud. Jeg behandler Mianne en gang om måneden, og bliver ved med at holde frygten væk fra kroppen, så følelsen ikke spænder ben for processen.

 

Slip frygten

Mianne er selvfølgelig meget bange for situationen og hver en lille ubehag i kroppen reagerer hendes krop på med frygt. Så en afbalancering af nervesystemet har været nødvendig i hele processen. Da nervesystemet reagere med frygt og fastfryser sig i denne tilstand. Mianne har været behandlet 3 gange, og nu er Mianne 6 måneder henne og venter sig en lille pige. Mianne er stadig i behandling hos mig, fordi vi ønsker de bedste betingelser for hendes krop både fysisk og psykisk. Desuden har Mianne modtaget et program for at løsne spændinger omkring kønsorganerne, og kunne udløse mere energi i kroppen.

I det store hele, handlede det om, at få frygten til at miste barnet under kontrol. Følelser er helt okay at have, men de skal ikke sætter sig i vores krop som en permanent tilstand. Det påvirker os både fysisk og psykisk. Se videoen herunder, hvor Mianne fortæller om hendes forløb hos mig.

 

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!