Bag om Kathrine Dybdahl

Jeg meget gerne invitere dig med indenfor og præsentere, hvem jeg er – og hvordan jeg startede med at arbejde med krops- og mentalterapi.

Jeg er oprindeligt uddannet fysioterapeut, men oplevede at kroppen bestod af meget mere end muskler og knogler. Med åbenhed og nysgerrighed dykkede jeg ned i psykisk sundhed, og lærte at styrke min egen intuition. Mine behandlinger har altid fokus på fysisk og psykisk balance. Jeg har erfaret mig, at mennesket bærer en historie, og det er denne historie jeg behandler på. Traumer sætter sig i kroppen som en slags spor, og det kan bremse sund udvikling på både et fysisk og psykisk plan. Jeg har en stor motivation i, at øge bevidstheden hos de mennesker jeg kommer i forbindelse med. Når bevidstheden styrkes hos den enkelte medfølger et større medansvar og forståelse for eget liv, og derfor muligheden for at tage sundere valg for sig selv. 

CV

Her kan du læse om de uddannelser og kurser jeg har.

Husk på, at jeg ikke udelukkende holder mig til en tankegang at behandle på, men bruger de teknikker som jeg finder relevante til den givne problematik, og tilfører min egen intuition.

  • 2013 Uddannet Aut. Fysioterapeut fra USCJ i Næstved
  • 2019 Kranio-Sakral Terapeut Basis v/Dig I Centrum
  • 2019 Kranio-Sakral Terapeut Alfa v/Dig I Centrum
  • 2020 Fysio-Flow v/ Elin Solheim
  • 2021 Uddannet Hypnoterapeut v/Jan Tegner Extra Care Hypnose
  • 2022 Breathwork and trauma release v/ Søren Malmstrøm

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!