Konsulent

Øget bevidsthed hos det enkelte menneske skaber muligheden for ansvar. Dette kommer ikke kun til gavn for det enkelte menneske, men ligeledes i den kollektive trivsel og sundhed i et fællesskab på en arbejdsplads.

Mit fokus er at skabe bevidsthed om historien vi hver især bærer på. Fortiden med tidligere oplevelser og erfaringer på godt og ondt, som kan udfordre for en sund udvikling. Bevidsthedsgøre de svære ting giver muligheden for forandring, så den enkelte kan hensigtsmæssigt håndterer sig selv i hverdagen. Trivsel for et menneske handler i høj grad om fysisk og psykisk trivsel. 

Jeg tilbyder konsulentarbejde indenfor virksomheder, behandlere og sundhedsuddannelser. Herunder kan du vælge, hvad der ville passe bedst for dig.

Virksomheder

Der er mange individer, som samles i en virksomhed. Det kan være, at den røde tråd er et fælles mål, fælles intentioner og fælles uddannelser, men hvert menneske har sin egen historie med. Historier kan udvikle et menneske, men en historie kan også bremse, og skabe mistrivsel og smitte af på den kollektive sundhed og trivsel. Menneskers nervesystem reagerer på hinanden, og det er derfor umuligt ikke at blive påvirket, hvis en eller flere mennesker på en arbejdsplads ikke trives.

Men hvorfor skal en virksomhed stå med det ansvar?

Flere og flere går ned med stress, og det betyder også at effektiviteten på en arbejdsplads bliver presset. Det ligger presset ud på andre medarbejdere, og så er det et tilbagevendende problem. Ved at italesætte trivsel hos det enkelte menneske skabes et rum på arbejdspladsen, hvor det hele menneske vil føle sig tryg og sikker.

Jeg kan tilbyde en workshop eller foredrag med fokus på:

Medarbejderens mindset

Indsigt om energien der bringes til arbejdspladsen

Indsigt i gruppedynamik og individualiteten

Etablering af et trygt og sikkert rum på arbejdspladsen

Hjernens opbygning i relation til bevidsthed

Forskellen på sund og usund stress

Jeg vil bidrage med min fysioterapeutiske viden. Dette vil skabe et potentiale for sund udvikling, hvor både krop og sind håndteres.

Den enkelte medarbejder vil enkelt kunne implementere de nye tiltag.

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.

Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Behandlere

På min egen rejse har jeg oplevet hvordan psykiske ubalancer påvirker den fysiske krop. Jeg har set det hos mine klienter, men også oplevet det på egen krop. 

Mit ønske er at øge kendskabet til kroppen og sindet, og hvordan det kan implementeres i en behandling.

Vi har alle et ubevidst sind, hvor de indlærte programmer ligger. Helt op til 80-90% af det vi praktiserer i løbet af en dag, er indlærte programmer. Programmerne er ikke altid hensigtsmæssige, og belaster den fysiske og mentale tilstand. Ved at øge bevidstheden hos vores klienter er betingelserne for, at havne ind i de samme usunde vaner mindre. Klienterne vil kunne have etablere en hverdag hvor trivsel og sundhed helt ned på celleplan er muligt. En tilstand hvor klientens nervesystem balanceres, og hvor et behandlingsforløb tager hånd om både fysisk og psykisk sundhed.

Er du behandlere og arbejder til dagligt med mennesker, så tilbyder jeg både et foredrag, men også en workshop. Det kan være du til dagligt arbejder som kiropraktor, massør, fysioterapeut, socialrådgiver, sygeplejerske m.m. Jeg kommer gerne ud og underviser på jeres klinik.

Det jeg kan tilbyde:

Nervesystemet fortalt ud fra et psykisk perspektiv

Teori om det ubevidste og bevidste sind

Aktivering af Nervus Vagus for indre ro

Kroppens sprog, og hvordan sproget kan fortælle om klientens mentale sundhed

Øvelser til klienten for at skabe balance i krop og sind

Hjemmeøvelser til klienten

Jeg kan tilbyde jer to scenarier:

Foredrag

Workshop hvor teorien bindes sammen med praktiske øvelser

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.
Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Sundhedsuddannelse

Da jeg selv er uddannet fysioterapeut fra 2013 fandt jeg en lyst og behov til at studere videre på forbindelsen mellem krop og sind. Nysgerrighed på, hvordan min egen krop reagerede, men også udsprunget af klienternes historie. Dette blev starten på en rejse indenfor forskellige behandlingsformer, kurser, uddannelser og selvstudier.

Jeg brænder for, at fysisk og psykisk sundhed er et etableret system, som kan bidrage med et effektfuld behandlingsforløb.

Studerende bliver udstyret med viden indenfor fysisk og psykisk sundhed, og hvordan et behandlingsforløb kan implementeres, hvor det hele menneske er i fokus. Styrkelse af de studerendes evner til at forstå, videreformidle og behandle kommende klienter udefra et fysisk og psykisk perspektiv.

Det jeg kan tilbyde:

Nervesystemet fortalt ud fra et psykisk perspektiv

Teori om traumer og traumers påvirkning af kroppen

Aktivering af Nervus Vagus for indre ro

Sammenhængen mellem kroppens sprog og klientens mentale sundhed

Instruktion i øvelser for at skabe balance i krop og sind

Videregivelse af øvelser, som klienten kan modtage til hjemme brug

Jeg kan tilbyde jer to scenarier:

Foredrag

Workshop hvor teorien bindes sammen med praktiske øvelser

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.

Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!