Konsulent

Mit ønske er at vi hver i sær bliver bevidste om vores mønstre, vaner, overbevisninger, og hvordan det glade liv kan etableres.  Forebyggelse som fokusere på årsagerne og ikke et quick fix.

Hos mig er den kropslige tilgang væsentlig, da det er kroppen som kommer med de første tegn på mistrivsel. Ved at udnytte kroppens potentiale til forebyggelse af stress er det muligt at reagere inden bægret bliver fyldt. 

Det starter via indre fokus. Opnå begejstring, lykke og sundhed, og lade det smitte af på omgivelserne.  

Jeg tilbyder konsulentarbejde indenfor virksomheder, skoler og personale der arbejder med kroppen til dagligt . Herunder kan du vælge, hvad der ville passe bedst for dig og/eller dine medarbejdere. 

Virksomheder

Der er mange individer, som samles i en virksomhed. Det kan være, at den røde tråd er et fælles mål, fælles intentioner og fælles uddannelser, men hvert menneske har sin egen historie med. Historier kan udvikle et menneske, men en historie kan også bremse, og skabe mistrivsel og smitte af på det kollektive fællesskab.

Men hvorfor skal en virksomhed stå med det ansvar?

Flere og flere går ned med stress, og det betyder også at effektiviteten på en arbejdsplads bliver presset. Andre medarbejdere må tage over, og den tilbagevendende stress kan blive en realitet. Dette har økonomiske konsekvenser og ikke mindst konsekvenser for den kollektive trivsel.

Kom fra hovedet og ned i kroppen

Stress kan vi ikke tale os ud af. Kroppen kommer med de første tegn på stress, og ved at lytte til kroppens signaler vil forebyggelse være muligt – hvis vi lærer at mærke og forstå signalerne.

Fysiske smerter hænger ofte sammen med mistrivsel. Øget bevidsthed om sit indre kan lindre smerter og fysiske skavanker, men også mentale ubalancer.

Udvikle dig der arbejder med trivsel?

De fleste virksomheder har allerede fokus på arbejdsmiljøet. Udover at støtte medarbejderne hjælper jeg også medarbejdere som i forvejen arbejder med trivsel eller har interesse i dette. Etablere nemme metoder til at kunne spotte og håndterere stress inden sygemeldinger er en realitet. 

Mit konsulent arbejde har fokus på:

Hvad betyder kroppens signaler?

Hjernens spilleregler ifht. stress?

Forskellen på sund og usund stress?

Hvordan undgår vi at påvirke hinanden?

Hvordan skabes en tryg arbejdsplads?

Jeg vil bidrage med min fysioterapeutiske viden. Dette vil skabe et potentiale for sund udvikling, hvor både krop og sind håndteres.

Den enkelte medarbejder vil enkelt kunne implementere de nye tiltag.

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.

Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Skoler

Angst og stress stiger blandt børn og unge. Sundhedsstyrelsen beretter om, at hver femte barn føler sig stresset.

Desuden er presset på lærer og ledelse stort, og det kan være svært at skabe de bedste rammer.

Det ønsker jeg, at komme med et forebyggende tiltag til. Ruste lærer og ledelse til først og fremmest, at blive bevidste om, hvad de bringer med på arbejdspladsen. Stress håndteres ikke udefra, men håndteres indefra. Det er kroppen, som kommer med de allerførste tegn på mistrivsel. Ved at skabe kontakt til kroppen kan der skabes sund stress-håndtering.

Denne viden og indsigt kan deles med eleverne, for at skabe et stærkt fundament for eleverne. Give eleverne bedre forudsætninger for at håndtere stress i deres nutid og fremtid.

Her er listet nogle af emnerne op, som jeg kommer ind på:

Forståelse for nervesystemet

Mærke og lytte til mavefornemmelsen

Handle på det man mærker

Forstå kroppens signaler

Sunde strategier til hverdagen

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.
Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Fagpersonale

Til dig der arbejder med kroppen

Jeg brænder for, at fysisk og psykisk sundhed er et etableret system, som kan bidrage med et effektfuld behandlingsforløb.

I mit virke som fysioterapeut har jeg opdaget, at vi har mulighederne for at påvirke vores patienters psykiske trivsel, og ikke kun optimere den fysiske krop. Det betyder, at alle der arbejder med kroppen, såsom fysioterapeuter, kiropraktorer, massører, kropsbehandlere m.m. kan gøre en forskel, når det omhandler stress-forebyggelse. 

Ved at give jer muligheden for at kunne tage hånd om hele jeres patient fra inderst til yderst, så vil den enkeltes forudsætninger for selv-ansvar og bevidsthed øges. 

Derfor tilbyder jeg, at komme ud på jeres klinik, og afholde workshop, hvor teori og praktiske øvelser er i fokus. 

 Det jeg kan tilbyde:

Hvordan påvirker nervesystemet vores psyke?

Hvad sker der i kroppen ved traumer?

Øvelser til at aktivere nervesystemet til ro

Lær at tyde kroppens signaler i en behandling

Videregivelse af øvelser, som klienten kan modtage til hjemme brug

Hvis dette lyder som noget for jer, så skriv endelig til mig for en pris og andre praktiske informationer.

Jeg opsætter også gerne et uforpligtende møde med jer.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!