Fysisk og psykisk behandling

Jeg arbejder ud fra at krop og psyke opnår balance. Vi har alle erfaringer og oplevelser med os på godt og ondt. En individuel historie som kan sætte sig i kroppen. Den historie kan bremse fysisk og psykisk udvikling, og medføre fysisk smerte eller skade eller mental ubalance.

Jeg ser dig som et helt menneske, og lytter til din historie. Din historie sidder i kroppen, og derfor er alt væsentligt.

 

Jeg tilbyder både at kunne være tilknyttet en virksomhed, som har et ønske om, at øge medarbejderens trivsel via fysisk og psykisk sundhed. Men det er også for dig som helt privat ønsker at gøre noget godt for dig selv.

Slip alle begrænsninger

Jeg behandler alle slags udfordringer fra smerter, stress, depression eller angst, så du kan leve mere frit og enklere.

Det vigtigste er at du er klar og har lysten til at arbejde sammen med din krop.

 

Angst, stress og depression

Mærk energien vende tilbage, og bliv udstyret med værktøjer til at bibeholde roen, overskuddet og trygheden i fremtiden.

Smerter

Smerter kan fylde meget i hverdagen. Opnå en frihed i kroppen ved at modtage behandling som er dybdegående og er koncentreret om hovedproblemet til smerten.

Opnå dine drømme

Gamle overbevisninger og gentagelse af tankemønstre kan hæmme dig til videre udvikling. Via terapeutisk og energetisk behandling kan dit sind og kroppen stå stærkt sammen, og du får kontrollen over eget liv.

Styrk din bevidsthed

Forstå din krop og kroppens signaler til at opnå en større indsigt omkring dig selv. Lær at beskytte dig selv fra indre og ydre stimuli og opnå indre ro.

Nervesystemet skal bringes tilbage i balance

Nervesystemet lagrer dårlige og gode oplevelser. Gode oplevelser vi kan huske tilbage på med glæde og lykke, men også dårlige oplevelser som gør os frustreret, kede af det, vrede eller begrænser vores nutid og fremtid. Dårlige oplevelser er energiophobninger, som skal slippes fri for ikke at skabe forstyrrelser i krop og sind.

Jeg kombinerer mine behandlingsformer, og finder den bedste strategi for netop dig. Hos mig booker du derfor ikke til en bestemt behandlingstype, og skal derfor ikke tage stilling til inden, hvad der er bedst for dig.

Behandling

 

800,-

Klippekort 3 klip

 

2.100,-

Spar 300 kr. 

Klippekort 5 klip

 

3550,-

Spar 450 kr. 

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!