Råd og vejledning

Jeg tilbyder supervision til behandlere og faggrupper som arbejder inden for det sundhedsprofesssionelle. Dette kunne være fysioterapeuter, kiropraktorer, socialrådgivere, terapeuter, sygeplejersker m.m. Arbejdsområder hvor menneskets trivsel og sundhed er det centrale.

Jeg yder supervision som inspirerer og giver ny energi til arbejsopgaverne. Med min faglige viden som fysioterapeut og videreudvikling inden for fysisk og psykisk sundhed, vil jeg bidrage med både teori og praktiske øvelser. Øvelserne har kerne i at styrke medarbejderens egne evner i arbejdet med det enkelte menneske.

Alle mennesker bærer en historie med sig, og i arbejdet med andre mennesker er historien uundgåelig ikke at berøre. Historien bæres på et fysisk og psykisk plan, og jeg vil være behjælpelig med, hvordan medarbejderne kan håndtere det hele menneske.

Kendskab til psykisk sundhed

Alt vi tænker og føler bearbejdes i vores nervesystem, og nervesystemer resonere med hinanden. Dit nervesystem kan derved påvirke andre, og andre kan påvirke dit. 

I arbejdet med andre mennesker er forståelse for egen mindset yderst vigtigt for at sikre en så objektiv behandling som muligt.  Hvad bærer vi selv på af historie? 

Beskyttelse for sig selv er derfor også et vigtigt punkt i den supervision jeg yder. Med beskyttelse menes at værne om sin egen krop og psyke. Så underskud på energi, udbrændthed, omsorgstræthed, stress, angst og depression ikke tyngder medarbejderen. En læring i at lytte, mærke og se signalerne kroppen udsender inden bægret bliver fyldt. 

Psykisk og fysisk tilgang til mennesket

Supervision kan opbygges, så det passer ind i rammerne på jeres virksomheder. Der ydes individuelle sessioner og gruppe sessioner. Dette kan være gældende for enkeltmandsvirksomheder eller til virksomheder, hvor der er forskellige faggrupper og der er et behov for videreudvikling af den enkeltes ressourcer.

Priserne varierer ud fra om det er individuelle eller gruppesessioner.

Du velkommen til at skrive en mail til mig for yderligere information og pris.

Jeg vil gerne lave et udkast til jeres virksomhed ud fra jeres rammer og behov.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!