Har du stress, depression eller angst?

Og vil du gerne lave et skift i dit liv, hvor din psyke og fysiske krop er i balance? Så læs endelig videre, da jeg har sammensat et unikt forløb for netop dig.

Rigtig mange mennesker kæmper hver dag for at kunne hænge sammen. Stress, angst og depression er desværre ofte diagnoser som går hånd i hånd. Det er en sårbar og frustrerende følelsesspiral at være hvirvlet ind i.

De fleste har prøvet adskillige terapi former. Ofte med det formål at finde årsagen til problemet. Finde det som tricker hele spiralen.

Søgen efter årsagen kan være en givende proces, MEN kan også efterlade én mere sårbar, re-traumatiseret, frustreret og alene. Desværre oplever en del fortsat at have en krop, som reagerer på omgivelserne inde og udenfor kroppen. Det kan være lyde, personer, samtaler mm. som starter en reaktion i kroppen. En reaktion som sætter ild til din depression, stress eller angst. Reaktionen kan være fysisk fx hjertebanken, svedeturer, åndenød, men kan også ændre din adfærd, personlighed og humør. En reaktion som du ikke er herre over, og som tager kontrollen over dig.

Hvorfor starter de reaktioner?

Jeg tror på, at kroppen skal forstå og lære at slippe de gamle oplevelser og traumer. Det skal slippes i nervesystemet, så din krop ikke ser omgivelserne som fare. En slags nul-stilling af kroppen.

Forløbet er for dig som er ramt af stress, depression eller angst eller for dig som kan mærke at dine tanker og handlinger ikke er sunde for dig. Om du er sygemeldt eller ej, om du får medicin eller ej, om du har modtaget terapi eller ej, det er fuldstændig underordnet. 

Forløbets opbygning: 

Forløbet strækker sig over 4-5 måneder, og hvor du bestemmer farten. Der er altid en kommunikation mellem dig og mig, så du ikke føler dig presset eller grænserne overskrides. 

Kathrine Dybdahl

Du fortæller din historie. For din historie er den mine hænder behandler, og som samtalerne drejer sig om. Mennesker er forskellige og derfor skal ingen behandles ens.

Kathrine Dybdahl

5 manuelle behandlinger á 1.5 times varighed. Formålet er at fjerne blokeringer i kroppen, som bremser dine fremskridt.

Kathrine Dybdahl

Løbende telefon samtaler, så der tages hånd om din nuværende situation.

Kathrine Dybdahl

Løbende videoer, hvor du modtager forskellige selv-hjælps øvelser og bevægelser.

Kathrine Dybdahl

Råd om kost og diverse kosttilskud.

Kathrine Dybdahl

Video omhandlende nervesystemet, så du for en større forståelse for, hvad der sker inde i din krop, og hvorfor din krop og psyke reagerer som de gør.

Kathrine Dybdahl

Øvelser til hverdagsmeditation

Tilmeld dig her – spar lige nu 500 kr.

Forløbet er for dig som ønsker et skift i dit liv, og som er klar til at tage på rejsen

Alt dette får du for 4999,95 kr. incl moms. delt op i 4 rater. Har du ikke muligheden for at komme til mig til de manuelle behandlinger, så skal der pålægges lidt oveni beløbet til kørsel.

Med mulighed for at dele betalingen op i 4 rater. Her vil betalingen være 1.124,99 kr. i 4 måneder.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!