Har du stress, depression eller angst?

Og vil du gerne lave et skift i dit liv, hvor din psyke og fysiske krop er i balance? Så læs endelig videre, da jeg har sammensat et unikt forløb for netop dig.

Rigtig mange mennesker kæmper hver dag for at kunne hænge sammen. Stress, angst og depression er desværre ofte diagnoser som går hånd i hånd. Angst kan tricke stress, og stress kan tricke depression, og depression kan tricke angst. Det er derfor en sårbar og frustrerende følelsesspiral at være hvirvlet ind i.

De fleste har prøvet adskillige terapi former. Ofte med det formål at finde årsagen til problemet. Finde det som tricker hele spiralen.

Søgen efter årsagen kan være en givende proces, MEN kan også efterlade én mere sårbar, re-traumatiseret, frustreret og alene. Samtalen er effektiv, hvis du udstyres med redskaber, til at kunne bryde tanke- og handlingsmønstreret. Alligevel har rigtig mange gennemgået denne proces, men oplever fortsat at have en krop, som reagerer på omgivelserne inde og udenfor kroppen. Det kan være lyde, personer, samtaler mm som starter en reaktion i kroppen. En reaktion som sætter ild til din depression, stress eller angst. Reaktionen kan være fysisk fx hjertebanken, svedeturer, åndenød, men kan også ændre din adfærd, personlighed og humør. En reaktion som du ikke er herre over, og som tager kontrollen over dig.

Hvorfor starter de reaktioner?

Jeg har sammensat et pakkeforløb for netop dig med stress, depression eller angst. Et forløb, hvor du modtager ikke kun den gode samtale, men hvor din krop bliver behandlet manuelt. Jeg tror på, at kroppen skal forstå og lære at slippe de gamle oplevelser og traumer. Det skal slippes i nervesystemet, så din krop ikke ser omgivelserne som fare. En slags nul-stilling af kroppen, så der kan startes på en frisk. 

Forløbet er for dig som er ramt af stress, depression eller angst eller for dig som kan mærke at dine tanker og handlinger ikke er sunde for dig. Om du er sygemeldt eller ej, om du får medicin eller ej, om du har modtaget terapi eller ej, det er fuldstædig underordnet. 

Forløbets opbygning: 

Forløbet strækker sig over 4-5 måneder, og hvor du bestemmer farten. Der er altid en kommunikation mellem dig og mig, så du aldrig føler dig presset eller dine grænser overskrides. 

Kathrine Dybdahl

Du fortæller din historie. For din historie er den mine hænder behandler, og som samtalerne drejer sig om. Mennesker er forskellige og derfor skal ingen behandles ens.

Kathrine Dybdahl

5 manuelle behandlinger á 1.5 times varighed. Formålet er at fjerne blokeringer i kroppen, som bremser dine fremskridt. Dette gøres via behandling på briks, hvor energi frigives via mine hænder til dig. 

Kathrine Dybdahl

5 online samtaler, så du løbende kan stille spørgsmål og modtage råd og vejledning. 

Kathrine Dybdahl

Løbende videoer, hvor du modtager forskellige selv-hjælps øvelser. 

Kathrine Dybdahl

Råd om kost og diverse kosttilskud. 

Kathrine Dybdahl

Video omhandlende nervesystemet, så du for en større forståelse for, hvad der sker inde i din krop, og hvorfor din krop og psyke reagerer som de gør. 

Kathrine Dybdahl

2 øvelser til hverdagsmeditation

Tilmeld dig her

Forløbet er for dig som ønsker et skift i dit liv, og som er klar til at tage på rejsen

Alt dette får du for 4999,95 kr. incl moms. delt op i 4 rater. Har du ikke muligheden for at komme til mig til de manuelle behandlinger, så skal der pålægges lidt oveni beløbet til kørsel.

1.249,95 DKK

/ Måned for 3 måneder med 30-dages prøve periode og 1.249,95 DKK i startbeløb