Fødselsdepression, gå væk!

af | nov 12, 2020 | 0 Kommentarer

Fødselsdepression i skjul 

Det med at blive mor er bare ikke altid nemt. Det kan i sær for førstegangsmoren var en stor omvæltningen, som kræver tilvænning. Men hvad hvis det ikke bare kræver tilvænning? Følelserne af ikke at føle sig god nok som mor, og man gør tingene forkert, er der rigtig mange mødre som lever med.

Mia var netop en af de mødre, som levede med fødselsdepression i skjul.  Årsagerne til det blev tricket skyldes både den store fysiske og psykiske forandringer der sker, når man skal føde et barn. Desuden spillede fortiden også ind, da Mia har haft en svær barndom. Hvor i sær følelserne som ked af det og tristhed ikke var følelser der blev snakket om. Det handlede i stedet om udadtil at se stærke ud og gå med opløftet pande. Derfor var perioden under fødslen og tiden efter med lille baby svær, fordi man jo burde være hamrende glad, men virkelig havde svært ved at være i situationen.

Troen på sig selv

Mia har nu to børn, men fik ikke italesat fødselsdepressionen efter deres første barn. Nu har hun fået barn nummer to, og var nu klar til at arbejde med de følelserne som følger med efter en fødsel og livet som mor til to. Det var ikke fordi Mia ikke ville arbejde med depressionen efter deres første barn, hun vidste bare ikke bedre, og vidste ikke at der var tale om en depression. Mia er en ufattelig stærk kvinde, og når man er vant til at sætte en fasade på, når det kommer til meget intense følelser, som utilstrækkelighed, ked af det og magteløshed, så ligger Mia låg på. Hvorfor? Fordi det er det hun har været vant til var normalen, da hun var barn. Men nu ville hun ændre dette, og søgte min hjælp.

Mia har jeg haft behandlet lige fra starten, da jeg kom ud som nyudklækket fysioterapeut. Den gang jeg behandlede kroppen kun med det fysiske i øjemed. Denne gang skulle vi i stedet ind og arbejde med essensen af det hele. Barndommen, følelserne, mor-rollen og synet på omverdenen og de nærmeste omkring Mia.

Mia havde ingen tro på sig selv. Hun elskede sine to guldklumper og sin mand, men hende selv elskede hun ikke. Derfor startede vi her, med at skabe troen på sig selv, og ændre hele Mias syn på sig selv.

Står stærkere

Behandlingen af Mia havde til formål, at frigøre blokeringer i kroppen. Lavt selvværd, påtaget fasade, manglende tro på sig selv var det som sad og fyldte i kroppen. Det sad blokeret i nervesystemet, som førte det videre til organer, bindevæv og muskler i kroppen. Det blev via manuel behandling frigjort, og Mia fik forskellige bevægelser hun skulle udfører for at skabe mere forløsning og energi i kroppen.

Efter behehandlingerne står Mia nu med langt mere overskud end tidligere, og kan hørt og tydeligt rose sig selv, uden at tvivle på hvem hun er. Det ændrer ikke kun Mia men ligeledes i omgivelserne, for har man det godt som person, så er man også en bedre veninde, mor og kæreste.

Hør Mias egen fortælling om rejsen til, hvor hun er nu i videoen herunder.

 

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!