Åben din intuition

af | aug 24, 2022 | 0 Kommentarer

Intuition er ikke noget nyt begreb. Det har altid eksisteret, og vi har alle denne evne til at benytte af os den, hvis eller når vi har lyst.

Benytte intutionen har fået mere og mere indpas i samfundet, og jeg tror det handler om, at vi i alt for lang tid har været oppe i vores hoveder. Fornuften, ego’et har regeret, og så skal vi ikke underkende, at vi lever i et samfund, at hvis det ikke findes på et papir, så findes det ikke. Vi skal præstere, kræve, forvente en hulens masse af os selv. Der er ikke altid muligheden for, at stoppe op, og mærke hvad man hver i sær har brug for. Vi skal yde og være en del af tandhjulet, men det betyder også, at vi snyder os selv for en masse skøn information som ligger inde i os selv.

 

Hvad er din intuition?

Intutionen er dit sanselige organ. Dette organ fortæller dig, hvad der er det bedste at gøre i en situation. Ikke det som højst sandsynligt er det mest fornuftige, men som inderst inde er det bedste for dig.

Intuitionen fortæller dig også, hvornår din grænse er nået. Hvornår du skal handle eller gøre noget anderledes, og hvad dine behov og lyster er.

Når man følger sin intuition, så er min oplevelse, at du virkelig er inde i din dyberste kerne, og drage omsorg og kærlighed for dig selv.

Det er din egen indre bekræfter, som ikke behøves søges i omgivelserne. Din egen stifinder, gode veninde eller kloge kone, som bor inde i dig. Jeg har selv erfaringer med det vi kalde “wake up calls”, der hvor man lige pludselig får en indskudt ide. Det kan være at sige op på sit arbejde, at tage kontakt til en person, at begynde til fiskning eller noget helt fjerde. Det er din intuition, som lige løfter energien i din krop. Du kan vælge at gå med det, men du kan også lade vær. Det er din valg. Dog oplever jeg selv, at hvis jeg går med de ideer der dukker op uanset hvor ufornuftige, usikre og frygtsomme de virker til, så er det altid mundet ud i noget rigtig godt for mig.

Det kan godt være, at det ikke kan ses eller mærkes i starten, for nogle gange kommer udbyttet først dage, uger, måneder eller år efter. Da jeg droppede fysioterapeut faget i sin tid, var jeg så bange for hvad der så skulle ske. Hvor skulle pengene komme fra? Men jeg kunne mærke indeni, at jeg ikke skulle arbejde med mennesker i den traditionelle fysioterapeutiske forstand. Det sænkede min energi. Det sænkede min begejstring. Det sænkede mit humør. Jeg gik med intuitionen og sprang ud i at blive hestefysioterapeut fuldtid. Det var hårdt, men igennem hestetiden lærte jeg så meget om heling, energi og styrke intuitionen, så jeg igen kunne vende tilbage til menneskene med mine nye erfaringer, viden og færdigheder, og nu har jeg en hverdag, hvor jeg trives rigtig godt med at arbejde med mennesker.

 

Hvordan føles intuitionen?

Det er derfor en skøn gave, at have kontakt til. Og ALLE kan. Det handler i store træk om, at tro og have tillid til, at det du modtager indefra er det bedste for dig. Hvilket i sig selv er rigtig svært, fordi vi har tillært os, at tjekke ind på omgivelserne konstant. Hvad tænker andre om mig? Hvordan har andre det? Hvad synes andre om mit valg?

Du kan modtage fysiske tegn, såsom ondt i maven, stikken, sitren, boblen m.m. Men det kan også være sætninger der dukker op eller blot enkelte ord. Jeg fik på et tidspunkt et enkelt ord op: “HANDLE”, hvilket jeg udfra min objektik tydede som, at alle de muligheder jeg rent faktisk havde skulle jeg til at handle på, og ikke bare tale eller tænke på dem. Der skulle aktion på, og de skulle ud og se lyset. Meget af det jeg har lavet i min virksomhed er udsprunget fra min intuition. Jeg har fulgt det der gav mig energi, og det der føltes rigtigt for mig. Ikke for andre, men for mig, og så har jeg troen og tilliden til, at andre også har brug for det.

Rigtig mange har svært ved at handle på intuitionen fordi det føles utrygt og usikkert. Er det nu også det rigtige? Bilder jeg mig det ind?

Det sætter grublerier og bekymringer i gang, og det gør din intuition snavset. Så er det ikke længere den rene energi, men det bliver i dit hoved, hvor din skeptiker og ego bor. De taler altid udfra det fornuftige, og vil helst holde dig i komfortzonen. For her bliver du ikke usikker, nervøs, latterliggjort eller hvad du nu kan tænke omkring dig selv. Ego’et er også din beskytter, fordi ego’et passer på, at du ikke gør noget der truer dig. Men ego’et holder dig også fra at prøve nye ting, og udvikle dig, for din intuition er også en kontakt til dit udviklingspotentiale.

 

Hvordan får jeg kontakt?

For at styrke din intuition behøver du, at din krop er et rart sted at være. Dine nagetive tanker omkring dig selv kan sløre din intuitive gave. For så har du svært ved at være dig, mærke din krop og mærke tegnene.

Jeg selv laver intuitive bevægelser til at få forbindelse til min intuition. Det føles for mig som en nul-stilling af kroppen, så det er nemmere at “høre”. Meditation er også en god indgangsvinkel til intuitionen, da det er nemmest i stilhed. Men det er rigtig svært for mange, at blive i kroppen og ikke være i hovedet og reagere på tankerne i en meditation. Derfor er bevægelse i en mere aktiv meditation nemmere for mig.

Der findes også adskellige områder på kroppen, så kan påvirkes til at skabe kontakt til intuitionen. Nogen af dem nulstiller kroppen. Nogle renser kroppen for uhensigtmæssige tanker og følelser. Andre er kontakten til intutionen. Men uanset hvad du foretager der, hvis du ikke tror eller har tillid til, at det lykkes at skabe forbindelsen, så kommer det heller ikke til at ske.

På alle mine forløb, individuelle behandlinger, kællinge-cirkler m.m. arbejder vi altid med intuitionen og få åbnet den. Svarerne er så meget nemmere at have selv, og de ligger til dig.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!