Dagbog til hest & rytter

Lær at se din hest

Kan købes både som bog og e-bog fra 99 kr.

Min hest er halt. Min hest kan ikke bøje til venstre side. Min hest vil ikke løfte hove.  

Alt dette er fysiske udfordringer, som ofte er den årsag til, at man søger en behandler til sin hest. Det er nemmere at forholde sig til, men heste kan også have psykiske og mentale udfordringer. Gamle traumer kan sidde i din hest, og påvirke hvordan din hests adfærd er.

Men traumer kan bestemt også over tid påvirke din hests fysiske krop, og gøre den halt mm. Men det er langt sværere at se de psykiske belastninger, og derfor er denne dagbog netop til dig, som ønsker at se din hest på et dybere plan

 

Dagbogen er sat op over nogle spørgsmål, som netop beder dig som ejer om, at mærke og sanse din hest.

Du vil ud fra spørgsmålene kunne registrere om din hest er i indre balance eller om din hest er mere til den slukkede eller stressede side.

Måske er du allerede bevidst om, at din hest er til den mere stressede side, men dagbogen vil gøre dig klogere på, hvor det især er, at din hest reagerer og hvordan din hests nervesystem reagerer, når din hest er stresset. 

Du kan undervejs notere din hests tilstand på et barometer, og du kan derved løbende holde øje med om din hest ændre mental tilstand eller om din hest konstant er i ubalance.

Derudover udstyrer dagbogen dig med forskellige hands-on teknikker du kan benytte på din hest for at skabe balancen. 

Du har mulighed for at købe bogen i fysisk form, som er i en praktisk størrelse, hvor du let kan have den med i stalden. Eller du kan købe bogen i e-bog udgaven, hvor du har mulighed for at notere din hests adfærd online. 

 Køb fysisk bog

 

Køb e-bogs udgaven her

 

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!