Spis dig til et sundt sind – online foredrag

99,00 DKK

Hjælper zink virkelig på depression, stress og angst?

Hvilke vitaminer kan afhjælpe hovedpine og migræne?

Hvad er Ashwagandha?

Ønsker du at forstå hvilken kost og kosttilskud, der kan hjælpe din krop og sind tilbage i balance? Så er dette online foredrag lige noget for dig.

Dette foredrag vil have fokus på, hvordan vores kroppe reagerer på forskellige psykiske belastninger som angst, stress, depression og PTSD. Hvordan man via kosten kan hjælpe sin krop til egen heling.

Der findes tonsvis af gode kostråd på markedet, men de fleste omhandler vægttab, og ikke hvordan man hjælper din psyke på rette vej. Der findes adskillige råvarer, som kan købes i dit lokale supermarked, som netop er godt for din krop og sind. Det hele er lige ved hånden, og behøver slet ikke være så besværligt og omstændigt. Det her handler ikke om at være på en kur. Det handler om, hvad du allerede fra i morgen kan etablere i dit køkken, uden det koster mange penge eller føles uoverskueligt.

Desuden er der en jungle af kosttilskud, og læser man på dem, kan man nemt få alle til at passe til lige netop en selv. Jeg vil derfor vejlede dig til, hvilke kosttilskud der er gode, hvor de kan købes og hvilke du med god samvittighed kan anskaffe dig, så du får noget virksomt for pengene.

Datoen er fastlagt til den 28. september kl. 19.30.-20.30. Du vil efter tilmeldelsen få en mail med link til online foredraget. Foredraget er lavet således, at jeg går på live, og at du undervejs kan stille spørgsmål. Ligesom hvis du mødte op til et fysisk foredrag. Dette giver dig blot muligheden for at sidde behageligt i dit eget hjem.

Specifikationer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spis dig til et sundt sind – online foredrag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!