Slip fri

Prisen variere efter valg af pakke evt. rabat fraregnes på kurv siden

Slip fri - bliv bevidst - Modul 1

Slip fri – støb dit fundament - Modul 2

Slip fri - en forandring for livet - Modul 3

Kom med på 2 dages forløb

Et forløb for dig som ønsker at slippe fri fra fortidens mønstre, overbevisninger og uhensigtmæssig adfærd. Dig som ønsker at forandre dit syn på dig selv og dine omgivelser. Kom med på en rejse hvor du blivere klogere på dig selv. Viden giver selv-indsigt og derved muligheden for at tage ansvar.

Det koster 3200,00 kr. inkl moms. for hvert forløb. Du sparer 200 kr. ved early bird (tilmelding senest 14 dagee før)

Alle forløb er med let vegatarisk anretning.

Du vil have mulighed for at dele betalingen op i 3 rater (vælges når du går til betaling).

Alle tre forløb for 8.500 kr. – spar 1.100 kr. (brug rabatkode “alleforløb” i kurven)

 

Vælg hvilke forløb, du ønsker at tilmelde dig, og vælg herefter dato

Du vil på dette forløb modtage basisviden i hvordan krop og psyke hænger sammen, og hvordan du kan påvirke kroppen til at slippe dig selv fri.

Fri for begrænsende tanker, følelser, mønstre og overbevisninger, som gør at du hænger fast. Du vil opleve en lethed og forståelse for din fortid. En følelse af at tavlen er visket ren, og du nu kan påvirke dit eget liv.

Deltagere fortæller, at de har lettere til grin. Det er slut med at overtænkning – og at de tør. Deltagere fortæller også, at deres fordøjelse er bedre, hovedpinen og ledsmerter har sluppet og de oplever en lethed i kroppen.

Du vil blive styrket i, at stå ved din mavefornemmelse og handle på dine behov.

Forløbet er et 2 dages forløb, som indeholder teori og praktiske øvelser. Al healingen foregår indefra, og derfor har det stor betydning at kroppen også er med, og indlære de nye strategier og teknikker.

Efter endt forløb er det muligt, at fortsætte på et nyt overbyggende forløb. Der er i alt 3 slip fri-forløb og de skal tages i kronologisk rækkefølge. Du kan til hver en tid starte det næste forløb op, når du føler dig klar.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!