Tilbud

Pakkeforløb – Stress, depression & angst

4.499,95 kr.

Rigtig mange mennesker kæmper hver dag for at kunne hænge sammen. Stress, angst og depression er desværre ofte diagnoser som går hånd i hånd. Angst kan tricke stress, og stress kan tricke depression, og depression kan tricke angst. Det er derfor en sårbar og frustrerende følelsesspiral at være hvirvlet ind i.

De fleste har prøvet adskillige terapi former. Ofte med det formål at finde årsagen til problemet. Finde det som tricker hele spiralen.

Jeg har sammensat et pakkeforløb for netop dig med stress, depression eller angst. Et forløb, hvor du modtager ikke kun den gode samtale, men hvor din krop bliver behandlet manuelt. Jeg tror på, at kroppen skal forstå og lære at slippe de gamle oplevelser og traumer. Det skal slippes i nervesystemet, så din krop ikke ser omgivelserne som fare. En slags nul-stilling af kroppen, så der kan startes på en frisk.

Forløbet er for dig som er ramt af stress, depression eller angst eller for dig som kan mærke at dine tanker og handlinger ikke er sunde for dig. Om du er sygemeldt eller ej, om du får medicin eller ej, om du har modtaget terapi eller ej, det er fuldstædig underordnet.

Læs mere om forløbet her.

Specifikationer

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!