Online workshop

Pusterum – Ro i hverdagen

Madpakker, fritidsaktiviteter, madlavning, indkøb, børn, økonomi, arbejde…. Tik tak tik tak.

Jeg tror, vi alle kender til en hektisk hverdag, hvor det meste skal planlægges og struktureres. Dagene gentager sig dag efter dag, og nedtællingen til weekenden begynder allerede søndag aften.

Dage hvor der var mindre ansvar og færre udfordringer der skulle takles, kan nemt være dage, du længes tilbage til. Der hvor brysterne sad præcist, hvor de skulle, og ikke var blevet så lange og skuldrene ømme og tunge.

Nej tak til hverdagens stress og jag

Denne online workshop tager hånd om dig. Den giver dig værktøjerne til at kunne trække vejret i en hverdag med stress, planlægning og til tider kaos.

Den ruster dig til at de tunge og trivielle dage ikke overrumpler dig, og gør dig træt og energiforladt. Du vil blive iført evnen til at lad ydre påvirkning preller af, og giver dig roen i din egen krop og sind.

Hvad kræver det af dig?

Det eneste du behøver, er tre timer hvor jeg vejleder dig til, hvad du kan gøre for at skabe stilhed og ro i og omkring dig.

Du vil modtage lydfiler og bevægelsesvideoer, som du kan benytte efter denne workshop

Kathrine Dybdahl

Ønsker du at være med?

Information

Foran skærmen d. 26/10 kl. 18.00-21.00

Du skal sidde foran din computer og lytter, mærke og lære. Det kræver ikke andet end en computer med net forbindelse, så er du i gang.

Pris

300 kr.

Læg i kurven og informationer vil bliver sendt til dig efter købet.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!