Online kursus – Styrk din hests nervesystem

0,00 DKK

Når du køber dette kursus vil der være et link til kurset både på siden med dine ordreinformationer, som kommer automatisk efter køb, og linket vil også være i din kvittering.

Specifikationer

Ønsker du indspark til jordarbejde? Ønsker du at træne din hest til ro i kroppen? Og ønsker du at opnå en stabil og stærk hest, som mærker sin egen krop? Så er dette gratis online kursus noget du skal kigge på. Kurset bygger langsomt din hests stabilitet, kropsforståelse og styrke op. Bevægelser som stimulerer nervesystemet, og lader din hest mærke sin egen krop, og derved opnå balance mellem sin krop og sind. Kurset er bygget trinvis op, men det anbefales at se hele kurset til at starte med, for at opnå et overblik og forståelse. Kurset er spækket med gode guldkorn, så du danner et større billede af, hvordan din og din hests krop fungerer sammen. Lad dig inspirere til nye øvelser, og opnå en glad krop hos din hest

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!