Online hypnose

Rigtig meget af det du foretager dig er underbevidst. Faktisk helt op til 80-90 % er underbevidst, dvs. det er uden for din kontrol og styring.

Tanker, følelser, forestillinger, vaner, erfaringer og fortiden er lagret i din underbevidsthed. Derfor kan det være så ufatteligt svært at ændre en vane selv, eller komme sig over en dårlig oplevelse, da det kræver enorme mængder energi at påvirke underbevidstheden.

3 online sessioner

Underbevidstheden kan påvirkes med hypnose, og har en overraskende hurtig effekt. Hypnose er en afslappet tilstand, hvor din underbevidsthed bliver modtagelig for forandring. 

Vægttab

Rygestop

Stress af

Fobier

Traume frigørelse

Angst væk

Ændre dit syn på fortiden

Ændre dine vaner, forbedre din livstil og slip af med traumer

Der er intet farligt ved hypnose, og ingen bivirkninger. Du kan til gengæld opnå at ændre dine vaner f.eks. stoppe med at ryge og tabe dig.

Hypnose kan også ændre din opfattelse af ubehagelige episoder og traumer fra fortiden. Dit perspektiv kan ændres, så du kan opnå et mere frit sind, og fokuserer på en nærværende nutid og bedre udvikling i fremtiden.

Få hjælp uanset hvor du bor

Jeg har valgt at tilbyde online hypnose, så uanset om du bor i Skive eller Bornholm, så kræver det blot din lyst til at ændre dit liv, og en computer med internet. Simpelt og nemt, og du bliver udstyret med egne værktøjer i kassen, for at fortsætte din udvikling.

Det kræver minimum 3 sessioner for at opnå den bedste og største effekt. Derfor tilbyder jeg minimum 3 sessioner for din og min skyld.

Du har nemlig fortjent det bedste!

Tre online hypnose sessioner for kun 2100 kr.

Du kan vælge at betale over én gang eller splitte beløbet i månedlige rater uden renter eller gebyrer. Dette vælger du i kurven. 

Start når det passer dig! I morgen, om en uge, et måned – det er helt op til dig og hvordan det passer ind i din hverdag. 

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!