Kvinde cirkel

289,00 kr.

Kvinde cirkler er ikke en ny ide, men har de seneste år vundet mere og mere indpas igen.

Hvorfor?
Fordi der er et behov for at kvinder mødes og deler erfaringer og oplevelser, og sammen skaber et rum for udvikling, kærlighed og at den indre stemme høres.

Kan du huske citatet: Ingen kan alt, alle kan noget og sammen kan vi det hele.

Lad mig ændre en smule på den:

Ingen kan alt, alle kan noget og sammen kan vi hele.

For det er præcis det du kan opnå i denne kællinge -cirkel heling af dig. Heling af din fysiske krop. Heling af dit psykiske legeme, og heling af din inderste kerne.

Dette er en dag fyldt med høj energi, hvor du kan komme lige som den kvinde du er.

Det kan være du har nogle spørgsmål omkring dig selv.

Det kan være du søger nye udfordringer.

En krop der skal mærkes på nye måder.

Dine intuitive evner og mavefornemmelse skal styrkes.

Et ønske om nye relationer.

Uanset hvad dit formål er, så er alt velkomment. Kom blot med nysgerrighed og åbenhed.

Den givne dag tages der udgangspunkt i et emne, som vi taler, mærker, føler og sanser ud fra. Det kunne være selvværd, familie relationer, fortidens energispor, feminin energi m.m.

Selvom du har været til en kællinge-cirkel med det samme emne, så lover jeg dig, at det aldrig bliver det samme. Energien i rummet er fleksibel, og det vil energien hos deltagerne også være.

Der vil altid være øvelser og energi-arbejde med i kællinge-cirklerne. Du får ny viden og nye oplevelser som du ville kunne bruge i din hverdag.

Jeg afholder en månedlige kællinge-cirkel. Der er plads til maks. 8 kvinder. Det strækker sig over 2-3 timer, og der vil blive serveret dejlig the eller kaffe og lidt frugt og nødder. Det hele foregår i Vemmelev fra kl. 18.00.

Det koster 289 kr. at deltage, pr. gang og din betaling er bindende. Du binder dig kun for en kællinge-cirkel af gangen. Derved kan du nemt mærke efter, om du har tiden eller lysten til at komme uden du hæfter for flere gange.

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!