Tilbud

E-bog: DAGBOG TIL HEST & RYTTER: LÆR AT SE DIN HEST

99,00 kr.

E-bog: DAGBOG TIL HEST & RYTTER: LÆR AT SE DIN HEST

Min hest er halt. Min hest kan ikke bøje til venstre side. Min hest vil ikke løfte hove.  

Alt dette er fysiske udfordringer, som ofte er den årsag til, at man søger en behandler til sin hest. Det er nemmere at forholde sig til, men heste kan også have psykiske og mentale udfordringer. Gamle traumer kan sidde i din hest, og påvirke hvordan din hests adfærd er. Men traumer kan bestemt også over tid påvirke din hests fysiske krop, og gøre den halt mm. Men det er langt sværere at se de psykiske belastninger, og derfor er denne dagbog netop til dig, som ønsker at se din hest på et dybere plan. Ikke kun med en fysisk krop, men dig som ønsker at kunne sanse, hvordan din hest har det indeni, og forhåbentligt give dig en større forståelse for din ven. Din hests nervesystem er ligesom dit eget et sanseligt system, som registrere alt indeni og udenpå kroppen. Du vil derfor som ejer bliver klogere på din hests nervesystem, og se om din hest er i ro i sit nervesystem.  

Dagbogen er sat op over nogle spørgsmål, som netop beder dig som ejer om, at mærke og sanse din hest. Du vil ud fra spørgsmålene kunne registrere om din hest er i indre balance eller om din hest er mere til den slukkede eller stressede side. Måske er du allerede bevidst om, at din hest er til den mere stressede side, men dagbogen vil gøre dig klogere på, hvor det især er, at din hest reagerer og hvordan din hests nervesystem reagerer, når din hest er stresset. Du kan undervejs notere din hests tilstand på et barometer, og du kan derved løbende holde øje med om din hest ændre mental tilstand eller om din hest konstant er i ubalance. Derudover udstyrer dagbogen dig med forskellige hands-on teknikker du kan benytte på din hest for at skabe balancen.  

Specifikationer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-bog: DAGBOG TIL HEST & RYTTER: LÆR AT SE DIN HEST”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!