De usunde relationer – narcissisme tæt på

200,00 kr.

Dato: 17. november kl. 18.30-21.00

Der vil være frugt, søde sager og drikkelse på dagen.

Dette foredrag giver dig viden og indsigt i narcissisme i familien, parforholdet, venskabet og på arbejdspladsen. Opnå forståelse i de dybe konsekvenser det kan sætte hos det lille barn, det unge menneske men også hos den voksne, som er i relation med narcissister.

Lavt selvværd, store forventninger til sig selv, og en ustandselig tilfredsstillelse af andres behov og lyster er ikke ualmindelige ved kontakt med narcissistiske relationer.

Det kan både være en mor, far, søster, kæreste eller mand, som har narcissistiske træk, men kan også være en chef, kollega, svigerfamilie m.m. Narcissisme har uanset tilknytningen en vanvittig påvirkning på sine nærmeste og omgivelserne.

Foredraget henvender sig til alle, uanset om du har eller ikke har en relation med narcissisme. Du får på dette foredrag mere viden og forståelse for dine egne mønstre, tanker og følelser. Din styrke bliver at kunne tage ansvar for dit eget liv, og ikke hvad de usunde relationer har dikteret, påduttet eller overbevist dig til.

Læs mere om foredraget her

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!