Back to Basic

1.500,00 kr.

Er du den bedste udgave af dig selv?

Er du typen der prioriterer alle andre end dig selv?

Denne 1 dags workshop fokusere på DIG, vi skal have gravet dig frem, dine ønsker, dine behov, dine drømme!

Vi skal have dig tilbage til nærværet. Du skal ikke længere være begrænset af andre, men skabe et liv, hvor du er i fokus, for du er vigtig.

Men hvordan?
Det gør vi sammen til workshoppen hvor der bliver fokus på at få renset ud i systemet i både krop og sind.
Din pris er 1500 kr. inkl. moms, og du kan dele betalingen op over 4 rater. Det vælger du, når du propper varen i kurven.

Men indtil 1. juni er din pris 1200 kr. inkl. moms

Dette får du med:

Denne workshop børster-støvet-af så du kan se dine indre kvaliteter og handle på dine behov. Vi arbejder på et dybt celleplan for at krop og sind forbindes. Healingen foregår indefra, og du vil opleve en lethed og overskuelig.

Jeg vil dele min viden og erfaringer med dig, og hjælpe dig til at åbne for kroppen, og påvirke din egen indre balance. Med inddragelse af min fysioterapeutiske viden, healing, traume-terapi og vejrtræknings-terapi kan dit potentiale styrkes.

Du modtager strategier som nemt kan etableres i en hverdag. Mit fokus er på, at du mærker en forskel med det samme du træder ind i rummet. Du er i stand til at påvirke dit liv, og det vil jeg hjælpe dig med.

Specifikationer

Det du skal medbringe til workshoppen er:

  • Åbent sind og nysgerrighed
  • Varme sokker, da det kan være fodkoldt
  • Vandflaske
  • Notesblok og noget at skrive med

Få 15 minutter gratis start-samtale

Hvis du har brug for en afklarende samtale inden du booker din første tid, så tilbyder jeg dig 15 minutters gratis start-samtale.

You have Successfully Subscribed!