Online foredrag

I 2021 rykker jeg online og laver foredrag for dig, der gerne vil blive klogere på nervesystemet. Du kan løbende se, hvilke foredrag, der er planlagt her på siden.

Når du vil med på et af online foredragene, tilmelder du dig blot her på siden, hvor du også betaler i samme ombæring. Op til foredraget modtager du en mail i din indbakke med linket til foredraget, og så logger du bare ind på det planlagte tidspunkt, og så sidder jeg klar til at undervise i dagens tema.

Kommende foredrag

Spis dig til et sundt sind – online foredrag

Den 27. april kl. 19.30.-20.30.

Hjælper zink virkelig på depression, stress og angst?

Hvilke vitaminer kan afhjælpe hovedpine og migræne?

Hvad er Ashwagandha?

Ønsker du at forstå hvilken kost og kosttilskud, der kan hjælpe din krop og sind tilbage i balance? Så er dette online foredrag lige noget for dig.

Dette foredrag vil have fokus på, hvordan vores kroppe reagerer på forskellige psykiske belastninger som angst, stress, depression og PTSD. Hvordan man via kosten kan hjælpe sin krop til egen heling.

Der findes tonsvis af gode kostråd på markedet, men de fleste omhandler vægttab, og ikke hvordan man hjælper din psyke på rette vej. Der findes adskillige råvarer, som kan købes i dit lokale supermarked, som netop er godt for din krop og sind. Det hele er lige ved hånden, og behøver slet ikke være så besværligt og omstændigt. Det her handler ikke om at være på en kur. Det handler om, hvad du allerede fra i morgen kan etablere i dit køkken, uden det koster mange penge eller føles uoverskueligt.

Desuden er der en jungle af kosttilskud, og læser man på dem, kan man nemt få alle til at passe til lige netop en selv. Jeg vil derfor vejlede dig til, hvilke kosttilskud der er gode, hvor de kan købes og hvilke du med god samvittighed kan anskaffe dig, så du får noget virksomt for pengene.

Datoen er fastlagt til den 27. april kl. 19.30.-20.30. Du vil efter tilmeldelsen få en mail med link til online foredraget. Foredraget er lavet således, at jeg går på live, og at du undervejs kan stille spørgsmål. Ligesom hvis du mødte op til et fysisk foredrag. Dette giver dig blot muligheden for at sidde behageligt i dit eget hjem.

99,00 DKK

5 dage inden, at foredraget starter, får du tilsendt et link til din mail. Via linket kan du deltage i online foredraget – og jeg sørger for at sende en påmindelse ud, inden vi starter.

Lær dit nervesystem at kende – online foredrag

Den 29. juni kl. 19.30.-20.30.

 

Den 29. juni kl. 19.30.-20.30. kan du deltage på online foredraget “Lær dit nervesystem” at kende.
Du kan nemt købe din billet her, og så får du tilsendt et link til online foredraget 5 dage inden, at foredraget starter. Via linket kan du deltage i online foredraget – og jeg sørger for at sende en påmindelse ud, inden vi starter.

99,00 DKK