Online foredrag

I 2021 rykker jeg online og laver foredrag for dig, der gerne vil blive klogere på nervesystemet. Du kan løbende se, hvilke foredrag, der er planlagt her på siden.

Når du vil med på et af online foredragene, tilmelder du dig blot her på siden, hvor du også betaler i samme ombæring. Op til foredraget modtager du en mail i din indbakke med linket til foredraget, og så logger du bare ind på det planlagte tidspunkt, og så sidder jeg klar til at undervise i dagens tema.

Kommende foredrag

Lær dit nervesystem at kende – online foredrag

Den 31. august kl. 19.30.-20.30.

Hvorfor reagerer jeg som jeg gør? Hvorfor påvirkes jeg nemt af andre? Hvad har nervesystemet med min adfærd at gøre?

Ønsker du at lære mere om dig selv, og få en større forståelse for din egen krop, så er dette online foredrag noget for dig. Nervesystemet er en fleksibel størrelse, og kan påvirkes både udefra fra omgivelserne, men også indefra af din krops forskellige systemer. Nervesystemet registrerer alt, og mange informationer er os slet ikke bevidst, men foregår uden vores kontrol. Du får en kort beskrivelse af nervesystemets anatomi og fysiologi, men vi bevæger os et lag dybere, da nervesystemet er så meget mere.

Du bliver gjort klogere på, hvor sanseligt et system det er. Jeg vil fortælle dig omkring Nervus vagus som er den største nerve i vores krop, og som ikke kun styrer fysiske funktioner men også psykiske funktioner. Men hvordan kan en nerve påvirke hvordan du interagere med andre mennesker, og hvorfor kan det være svært at komme ud af angst, depression og stress?

Nervesystemet husker og både dårlige og gode oplevelser lagre sig i dens hukommelse. Så hvordan slipper du dårlige oplevelser? Hvordan lader du ikke nervesystemet begrænse hvem du vil være? Alt dette hører du om på dette foredrag.

Datoen er fastlagt til den 31. august kl. 19.30.-20.30. Du vil efter tilmeldelsen få en mail med link til online foredraget. Foredraget er lavet således, at jeg går på live, og at du undervejs kan stille spørgsmål. Ligesom hvis du mødte op til et fysisk foredrag. Dette giver dig blot muligheden for at sidde behageligt i dit eget hjem.

Bestil din billet her

 

99,00 DKK

5 dage inden, at foredraget starter, får du tilsendt et link til din mail. Via linket kan du deltage i online foredraget – og jeg sørger for at sende en påmindelse ud, inden vi starter.

Spis dig til et sundt sind – online foredrag

Den 28. september kl. 19.30.-20.30.

Hjælper zink virkelig på depression, stress og angst?

Hvilke vitaminer kan afhjælpe hovedpine og migræne?

Hvad er Ashwagandha?

Ønsker du at forstå hvilken kost og kosttilskud, der kan hjælpe din krop og sind tilbage i balance? Så er dette online foredrag lige noget for dig.

Dette foredrag vil have fokus på, hvordan vores kroppe reagerer på forskellige psykiske belastninger som angst, stress, depression og PTSD. Hvordan man via kosten kan hjælpe sin krop til egen heling.

Der findes tonsvis af gode kostråd på markedet, men de fleste omhandler vægttab, og ikke hvordan man hjælper din psyke på rette vej. Der findes adskillige råvarer, som kan købes i dit lokale supermarked, som netop er godt for din krop og sind. Det hele er lige ved hånden, og behøver slet ikke være så besværligt og omstændigt. Det her handler ikke om at være på en kur. 

Det handler om, hvad du allerede fra i morgen kan etablere i dit køkken, uden det koster mange penge eller føles uoverskueligt.

Desuden er der en jungle af kosttilskud, og læser man på dem, kan man nemt få alle til at passe til lige netop en selv. Jeg vil derfor vejlede dig til, hvilke kosttilskud der er gode, hvor de kan købes og hvilke du med god samvittighed kan anskaffe dig, så du får noget virksomt for pengene.

Datoen er fastlagt til den 28. september kl. 19.30.-20.30. Du vil efter tilmeldelsen få en mail med link til online foredraget. Foredraget er lavet således, at jeg går på live, og at du undervejs kan stille spørgsmål. Ligesom hvis du mødte op til et fysisk foredrag. Dette giver dig blot muligheden for at sidde behageligt i dit eget hjem.

99,00 DKK