Online foredrag

Her i starten af 2021 rykker jeg online og laver foredrag for dig, der gerne vil blive klogere på nervesystemet. Du kan løbende se, hvilke foredrag, der er planlagt her på siden.

Når du vil med på et af online foredragene, tilmelder du dig blot her på siden, hvor du også betaler i samme ombæring. Op til foredraget modtager du en mail i din indbakke med linket til foredraget, og så logger du bare ind på det planlagte tidspunkt, og så sidder jeg klar til at undervise i dagens tema.

Kommende foredrag

Lær dit nervesystem at kende – online foredrag

Den 30. marts kl. 19.30.-20.30.

Hvorfor reagerer jeg som jeg gør? Hvorfor påvirkes jeg nemt af andre? Hvad har nervesystemet med min adfærd at gøre?

Ønsker du at lære mere om dig selv, og få en større forståelse for din egen krop, så er dette online foredrag noget for dig. Nervesystemet er en fleksibel størrelse, og kan påvirkes både udefra fra omgivelserne, men også indefra af din krops forskellige systemer. Nervesystemet registrerer alt, og mange informationer er os slet ikke bevidst, men foregår uden vores kontrol. Du får en kort beskrivelse af nervesystemets anatomi og fysiologi, men vi bevæger os et lag dybere, da nervesystemet er så meget mere.

Du bliver gjort klogere på, hvor sanseligt et system det er. Jeg vil fortælle dig omkring Nervus vagus som er den største nerve i vores krop, og som ikke kun styrer fysiske funktioner men også psykiske funktioner. Men hvordan kan en nerve påvirke hvordan du interagere med andre mennesker, og hvorfor kan det være svært at komme ud af angst, depression og stress?

Nervesystemet husker og både dårlige og gode oplevelser lagre sig i dens hukommelse. Så hvordan slipper du dårlige oplevelser? Hvordan lader du ikke nervesystemet begrænse hvem du vil være? Alt dette hører du om på dette foredrag.

Datoen er fastlagt til den 30. marts kl. 19.30.-20.30. Du vil efter tilmeldelsen få en mail med link til online foredraget. Foredraget er lavet således, at jeg går på live, og at du undervejs kan stille spørgsmål. Ligesom hvis du mødte op til et fysisk foredrag. Dette giver dig blot muligheden for at sidde behageligt i dit eget hjem.

Bestil din billet her

 

99,00 DKK

5 dage inden, at foredraget starter, får du tilsendt et link til din mail. Via linket kan du deltage i online foredraget – og jeg sørger for at sende en påmindelse ud, inden vi starter.